2015-08-16 10:40:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Engedje spontán megtörténni a dolgokat.

Napi horoszkóp augusztus 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Csupa jó fényszögek érik a Kos jegyét. A mai engedékenyebb hangulatában azt sem bánja, hogy családja nem osztja az Ön véleményét. Talán jobban aggódnak Önért, mint hinné.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Végre elérkezett a nap, amikor Ön is úgy pihenhet, ahogyan jól esik. Kifekhet a napra, zavartalanul élvezheti, hogy egész testét átjárja a meleg. Legyen nagyon óvatos a napozással. Használjon olyan napolajat, vagy krémet, melynek megfelelő a fényvédő hatása.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az Oroszlán jegyében áll, és Önnek emiatt egy-két sötét gondolat is eszébe jut. Ha nem sikerül másképpen elhessegetnie a rossz kedvét, akkor fogja a fürdőruháját, menjen el a legközelebbi uszodába és ússzon egyet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ezt a napot szánja a tervei végiggondolására. Menjen el sétálni, töltsön hosszabb időt a természetben. Ez javíthat a kedélyállapotán, és egészségügyi szempontból is nagyon fontos. Keresse fel a barátait, kellemes élményekben lehet része.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Oroszlán jegyében áll a Nap és a Vénusz. Csakis jól érezheti magát ezen a szép vasárnapon. A mai nap kedvez a társas összejöveteleknek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Neptunusz támadja a Holdat a Szűz jegyében. Valaki, vagy valami hiányzik ebből a napból, hogy emlékezetes vasárnap lehessen belőle. Keressen gyorsan valakit, akivel megoszthatja az élményeit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap a szerelemé, a barátságé. Ne zárkózzon el előlük, tegye emlékezetessé ezeket az órákat. Engedje spontán megtörténni a dolgokat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz maradt a Skorpió jegyében, de kellemetlen támadást kap a Naptól. Ha nem bírja már elviselni a hőséget a valós vagy átvitt értelemben, akkor próbálja meg egy hideg limonádéval leküzdeni. Ma kerülje a könnyű kalandokat és a csábítást.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr támadja a Nyilas jegyét, de segít Önnek helyrehoznia azt, amit korábban esetleg elrontott. Elégedett lehet, ha felismerte a mulasztását, és sikerült kijavítania a hibáját. Most már feleslegesen büntetné magát bármivel is. Töltse a délutánt szeretteivel.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Tényként kellene elfogadni a súlyosbító körülményeket, és jobb ha nem vitatkozik. Ha lehetséges, tekintsen el a kényes kérdések felett.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma sikerül valami tényleg nagyszerűt alkotnia! Arra azért fel kell készülnie, hogy nem mindenki osztozik a lelkesedésében.

Halak: II. 19. - III. 20.
A vitás kérdésekben okosabb, ha megvárja, hogy minden részlet birtokában legyen. Tanuljon a saját hibáiból!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: